TJA TJA BLOGGEN

Har precis sett en fjortis. Nu tänker ni att jag menar mig själv eftersom att jag ser ut som en på bilden. Men nepp, jag härmar bara, men seriöst. Är det bara jag som är koko eller är fan inte fjortis tiden ute för länge sedan?

JÄVLA PISS VÄDER

Idag är det en tråkigt dag tyvääääääärr. Varför, jo det har ju regnat! Och då sjunker ju humöret eller vad man ska säga. Varför kan inte solen skina varenda jävla dag! Åker erat humör också ner när det är trist väder ute?

ÄLSKAR ATT ENERGIDRICKA FINNS

Kolla vad jag fick av min kontakt person idag! Denna har jag längtat efter i en hel jävla vecka. Och nu rinner den genom min hals. Ni vet ju att det är min, bästa vän. Jag varnade er innan, att det kan bli väldigt tjatigt här i bloggen om energidricka. Så hata inte för jag har faktiskt förvarnat. Ja det är dött här men det får ni ta för ni säger ingenting ändå.

FATTIG

Var och kollade på lägenheten igår, det är en etta. Kanske ni tycker är litet. Men vet ni vad, den är faktiskt helt ny renoverad! Nästa fredag ska jag skriva på kontraktet, men det är en sak jag inte förstår... Hur ska jag klara mig dom första dagarna tills jag får pengar, får pengar en vecka efter inflytt. Är det meningen att jag ska svälta då eller?DAGENS WHAT
Okej jag trodde verkligen att jag aldrig skulle säga detta. Jag har börjat spelat Candy Crush och är totalt beroende av det. Har alltid annars haft emot det spelet. Men nu är jag en av alla andra nördar. Spelar ni också Candy Crush?

SJUK

Just nu är jag så glad som på bilden, fast nej det är jag inte.

För jag är nämligen sjuk, igen. Var ju det nyss plus att då hade jag världens influensa, men det räckte tydligen inte tycker bacillerna haha. Jag är iallafall helt slut orkar inte göra någoting, inte för att jag har gjort något heller, jo kollat på tv och nu sitter jag här framför datorn. Men nu pissar jag snart på mig, mot toaletten!

NEW

Nu har jag äntligen fått min skor som jag har velat ha i över ett år. Länge, jo jag vet. Men håll med om att färgen är så sjukt härlig. Och tshirten hämtades ut idag.

VILKEN FÖRÄNDRING VA?

Det har varit jätte dåligt skrivet här, men nu ser ni varför. Jag har väntat på en ny design. Det skulle aldrig falla mig in att ens försöka lära mig hur man gör! Med alla koder och skit, nej usch blir förvirrad av bara tanken.

SÖTASTE KATTEN

Det är en jätte lat dag idag! Men det finns en katt som kommer med sin leksak hela tiden. Han är så jädrans söt alltså. Åh blir helt galen.

LITE VÅR BILDER

Nu har jag äntligen tagit lite ordentliga nya bilder. Dessa två blev jag nöjdast med. Ska faktiskt skärpa mig och ta mera bilder, det var ju faktiskt lite roligt. Och nu när solen är framme. Det är helt underbart faktiskt, att en sol också kan göra en så mycket gladre.