NY INKÖPT

Igår var jag och shoppade. Anledningen till att jag inte slängde in detta inlägg igår, var för att jag var helt slut. Var i centrum hela dagen. Idag ska jag på bio, sune i grekland blir det. Har längtat efter att få se den filmen. Om någon av er har sett den så kan ni väl skriva om den är bra eller inte. Jag är super trött somnade sent. Ovanligt? Nej.

På bilderna ovan ser ni vad jag köpte igår. Det var egentligen lite mer saker men jag lämnade tillbaka det. Vilket jag ångrar.

FAMILY GUY OCH THE SIMPSONS

19:00
Family guy.

20:00

Simpsons.


Det står på tvschemat nu här närmast. Älskar dessa.

GAMMAL LÅT

 

TORSDAG BIO

Skulle gå på bio idag och sett sune i grekland. Men jag har inte fått in pengar än, Det var tråkigt, men vi har flyttat det till torsdag. Skulle verkligen vilja se den. Men, det är ju torsdag snart. Är det bara jag eller är det så för er också att barn filmer är det bästa som finns när man är sjuk. Det kanske bara är jag, vi får se. Om ni svarar på det.

HIGH SCHOOL MUSICAL

 

Tänkte berätta en hemlis nu! Om high school musical. Att ända sen första filmen kom ut så har jag varit besatt av det, går inte att förklara hur mycket kärlek jag har till dom filmerna. Det finns många som har blivit chockade när jag berättat det, för dom som känner mig vet att jag inte känns som en sådan person. Men när jag ser på dom så kommer mina känsliga sidor fram och jag har inte lyckats låta bli att gråta en enda gång det bara går inte. Här är min favorit scen!

BEFORE I DIE

MELODIFESTIVALEN

Har precis kollat på melodifestivalen. Det är inte bra längre tycker jag. Men det är vad jag tycker, ni får tycka om det hur mycket ni vill självklart. Fast jag dissar melodifestivalen.

INGEN ANING

Har inte vetat vad jag ska blogga om därför har det varit stilla här. Vill ju absolut blogga men har man inte gjort något annat än sovit så blir det svårt. För hur kul är det om det bara skulle stå samma sak här.

SÖMNTUTA


Idag har varit en usel bloggdag. Jag vet men skyll inte på mig är ni snälla. Och jag vet, vem skulle ni egentligen skylla på är då frågan? Men jag har faktiskt sovit, tro det eller ej men det är sant. Tröttmössa jag vet!

DAGENS

 

VARNING FÖR JANIBANK

Tänkte varna er om ett företag som kallar sig janibank.com. Dom tar pengar från ens konto den 25:e varje månad men dom började egentligen i Januari detta år. Det förstår jag inte riktigt då dom tog av mig redan i December! Då prövade dom bara med 1kr för att testa att det går. I Januari däremot detta år tog dom 349kr från mig. Jag har polisanmält dom och fått mitt kort ituklippt så förhoppningsvis ska det inte gå mera hos mig, ville varna detta för er. Så mina kära läsare in och kolla på erat konto NU.

Ni kanske redan visste om detta?

BERÄTTA NU GEEK


Dessa är mina favorit spel som jag aldrig tröttnar på. Ni måste ju iallafall ha prövat dessa. Annars skäms jag över er. Så vem har åtminstone testat?

WOHO

Här ovan ser ni rätt. Jag ligger på första plats, hur grymt som helst. Är väldigt glad. Så glad att jag inte ens kan förstå hur glad jag är. Vad jag vet så har jag aldrig legat just etta, har varit på dom andra platserna men aldrig etta och nu är jag där! Hur ballt som helst.

VAD HÄNDER

Satt och väntade på mat så helt plötsligt kände jag mig svimfärdig. Såg suddigt och skakade samt andades väldigt fort! Det var jätte läskigt, kanske har all mitt energidrickande med detta att göra. Det får det inte för jag tänker inte sluta dricka det så mycket som jag gör hahaha. Men hoppas det inte är något allvarligt.

IN FLYTTNINGS FEST

Jag berättade ju aldrig om mötet som jag var på i fredags. Det var ett möte angående lägenhet, som jag förövrigt fick. Hur glad som helst då jag trodde att hoppet var bort för en stund. Jag ska kolla på den nästa vecka. Om den inte behövs renoveras först.
Jag vet inte än hur stor lägenheten är, (ifall ni skulle fråga det). Men nästa vecka kan jag svara på det!