MOVE

Det var ett bra tag sen jag spelade Move. Köpte det i vintras och då stod det ju etta på listan hos mig. Kunde inte slita mig! Men nu idag hade jag inte så speciellt mycket att göra, så jag körde lite. Ni kanske inte ens vet vad det är för något? Om ni vet och kanske tillochmed har det. Skriv vilka ni har!

FINASTE KILLEN I VÄRLDEN

Nu sitter jag och pussas med katten. Åh gud vad jag älskar djur alltså det finns inga ord i världens som kan förklara. Och den här killen på bilden han är ju bara så mysig, finns ingen nöd på honom när det gäller att gosa. Pussas gillar han också som ni ser. Riktig tjejtjusare.

HAR HAFT FULLT UPP!

Har inte bloggat för har inte haft tid. I Fredags åkte jag till Östhammar. Skulle sätta blommor på graven. Men vi hade inte förväntat oss så mycket snö, att graven var helt dränkt. Igår var jag hos min flickväns syster på påskmiddag vilket var super mysigt.

JAG ÄR MED OCH TÄVLAR

Jag är med och tävlar, om att vinna en värdecheck på 200kr hos idiwa. Temat är någonting man älskar. Ni som också har sån mega stor kärlek till ett lag som ni håller på förstår nog min bild!


HELT SLUT

Jag har varit helt död idag. Inte orkat göra någonting men ändå så har jag det. Fint där. Imorgon ska jag och min bror åka hem till våran mamma, han ska få min cykel. Eftersom att jag inte vill ha den längre och inte kan ta hand om den haha. Så måste jag säga att Ansiktet har gjort det igen. Fast tusen gånger mer. Dom brukar bara lägga upp 1 eller 2 låtar, men nu flera styyyyycken! Ni har väl hört Ansiktet?

FOOD

Idag är det en bra dag. Min flickväns mamma har kommit hem igen. Hon har varit borta till Åland, och jag har saknat sönder henne, just nu väntar jag på att hon ska laga mat. Hon är bäst på det!
 
Självklart är hon bra på massa andra saker också, det lät som att hon bara duger för att laga mat. Men hejdå!

DUSCHA

Lördag idag. Ska inte göra något speciellt faktiskt, om det inte kommer upp något. Men det tror jag inte och hoppas jag inte haha. Ska bara ta det lugnt, sitta vid datorn och vänta tills fångarna på fortet börjar. Duschen kallar!

DET ÄR NI SOM BESTÄMMER!

Kom precis hem ifrån centrum! Har faktiskt inte varit ute på flera dagar. Och ni ville att jag skulle skriva personliga saker. Så här kommer en liten bekännelse om mig kan man säga! Jag har social fobi! Vilket betyder att jag tyckte att det var jätte jobbigt att vara ute idag. Nu blir det inte att gå ut på ungefär (ett halvår) haha. Har också fått kommentarer om att jag ska lägga ut mer bilder på mig för att jag tydligen ser så snygg ut! Vilket jag absolut inte kan hålla med om. Men ser ni bilden där uppe, eran önskan är min lag! :)

PERSONLIGA SKAL

Sitter och kollar på skal till min telefon!
Jag vill ju ha ett skal som betyder något för mig. Dessa två skulle jag verkligen vilja ha. Vem hatar inte cancer? Jag har så äckligt mycket erfarenhet av skiten också!
Och regnbågsskalet då, jag är ju homosexuell så vad passar inte bättre då.
Ja ni förstår!

AJ

Jag hittade mina gamla örhängen, och skulle se om mina hål hade växt igen. Vilket det hade gjort, men jag tryckte på och spräckte igenom hålen. Så nu har jag inte lite ont, men sånt är livet. Jag vet att dessa örhängen är fula, men jag har faktiskt inga andra. Har haft sjukt många men tappat dom när jag varit ute, eller så har plupparna försvunnit. Plupparna menar jag, dom som sitter där bakom.

MOBIL JÄVEL - DÖ

Idag har varit en riktig tråkig dag. Hela dagen är borta. Jag var vaken till klockan åtta ungefär, och skulle upp nio och göra ett ärende. Han som skulle hämta mig hade stått och väntat på mig i tio minuter, och tydligen ringt mig men min mobil är ju lite som den är. Nu lyssnar jag på älskade musik!

LYSSNAR JUST NU PÅ DENNA

 

HJÄLP

Jag känner att min uppdatering är sämst, vilket jag inte gillar. Varför vet jag inte. Eller kanske är det för att jag inte vet vad jag ska skriva om och för att jag inte har några bilder. Och då tänker ni. Ja, men det är bara att ta bilder. Absolut är det så men är man lat som jag är så är det riktigt svårt med det. Men jag vet också att om jag vill att ni ska stanna så måste jag skärpa mig. Kan vi inte göra så här, att ni säger till mig vad ni vill se eller ha?

PIZZA

Måste berätta att min önskan gick i uppfyllelse. Igår ville jag ha pizza.  Och då kan ni räkna ut vad jag pratar om. Jag fick självklart pizza idag. Inte så intressant jag vet! Men nu fick ni veta det. Så måste jag ju säga att det var jätte gott också.

SM-GULD