NY LÅT FRÅN LILLA SÄLLSKAPET


Har ni hört den här låten? Jag är LITE beroende av den (kanske ganska mycket.) Gillar inte lilla sällskapet så mycket eller inte alls. Men den här låten fick dom mig att falla för. Har ni inte hört den så lyssna på den nu.

JEAN PAUL GAULTIER

 
Fick hem detta paket för ett tag sen. Och jag kan säga att det luktar galet gott. Kommer nog alltid att köra på denna parfym nu.

NOBE ALOE VERA

 
Jag trodde inte att jag gillade aloe vera drycken efter jag smakade den! Nu tycker jag iallafall att det är svingott och min uppfattning ändrades heeelt. Så nu kanske jag ska svika energidricka för dom släcker törsten mer och är faktiskt godare.

GTA FEM


Äntligen är den min, har velat ha gta fem så länge, min flickvän köpte detta till mig. Och det var alldeles lägligt eftersom att jag hade precis klarat ut hela gta fyra ungefär två gånger. Kunde inte blivit mer glad, du är bäst älskling.

MER SOL TACK

Dom senaste dagarna har det bara regnat, men inte idag, jag gillar inte solen så jävla mycket. Men hellre det än regn hehe. Jag räknar även ner dagarna till min födelsedag, det ska bli gryyymt! Dock vet jag inte riktigt än vad jag ska göra mer än att det blir att gå in på systembolaget för första gången men förhoppningsvis så dra på en kryssning. Men vi får se det är ju trotsallt tjugosex dagar kvar;)

MIN ÄLSKLING ÄR HÄR

Gud vad längesen det var jag uppdaterade här. Det har hänt ganska mycket, jag har min flickvän här nu mer än bara på helgerna. Vi har det jätte bra tillsammans nu också. Vilket är superbra. Och jag vet verkligen att jag vill leva med henne hela mitt liv, definitivt. Men nu ska jag gå och pussa på henne för skulle bara säga att jag lever typ, hööörs!

Anledningen till att jag inte bloggar så mycket är för att jag inte vet vad jag ska skriva. Så jag gör nog inlägg lite då och då.